Хіти тижня. Як грім серед ясного неба: Принц Гаррі і Меган Маркл склали з себе королівські повноваження

Герцог і герцогиня Сассекські мають намір працювати, щоб стати фінансово незалежними.

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, які повернулися на днях після проведеної в Канаді шеститижневої відпустки, зробили сенсаційну заяву на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Вони склали з себе королівські повноваження і більше не будуть представляти королівську сім'ю на офіційних заходах. Герцог і герцогиня Сассекські мають намір працювати, щоб стати фінансово незалежними.

Частину свого часу вони хочуть проводити в Великобританії, частину - в Північній Америці. При цьому вони продовжать «повністю підтримувати Її Величність королеву», а також продовжувати співпрацю з організаціями, патронами яких вони є, і займатися новими благодійними проектами.

Чи відмовляться Гаррі і Меган від своїх титулів - поки що не цілком ясно. У всякому разі свою заяву вони підписали, як герцог і герцогиня Сассекські.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...