Хіти тижня. Як капітулянти в оточенні Зеленського наближають смерть України: Піонтковський розповів про сценарій

Політолог попередив, що перший крок до політичного самогубства - підписання так званої формули Штайнмаєра.

Андрій Піонтковський. Фото: Главком.

Люди в оточенні президента України Володимира Зеленського, які налаштовані на капітуляцію, намагаються пролобіювати самогубний для країни сценарій по Донбасу. Однак Леонід Кучма зірвав цей план, не підписавши документ з так званою формулою Штайнмаєра. Про це в коментарі заявив політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

"Цілі Москви не змінилися - це підпорядкування всієї України. Інструментом для цього є путінська інтерпретація Мінських угод. Москва вимагає, щоб всю цю бандитську структуру, яку окупанти створили на території так званої Лугандонії, Україна визнала з точки зору свого законодавства, тобто легалізувала повністю їх дії, нічого не змінюючи, зі збереженням військових структур, які будуть називатися так званою народною міліцією. І головне, щоб ця велика територія стала військовим плацдармом агресора для подальшого поширення в Україні", - вважає політолог.

За його словами, прийняття Мінських угод - це політичне самогубство України. Політолог попередив, що перший крок до нього - підписання так званої формули Штайнмаєра. "Там з чого ж все починається? На Донбасі проводяться вибори. А які там можуть бути вибори? Такі ж вибори, як недавно в Москві проводилися - ті ж самі Пушилін Денис Володимирович і Пасічники будуть призначені, після чого Україна вже на наступний день зіткнеться з ними не як з бандитами, а як з легітимними політичними діячами", - зазначив Піонтковський.

Експерт додав, що в оточенні Зеленського є люди, які налаштовані на капітуляцію - це глава ОПУ Андрій Богдан і олігарх Ігор Коломойський. "Загалом, практично були віддані інструкції українській делегації - на цьому документі стояла віза [радника Зеленського Андрія] Єрмака. Але другий президент України Леонід Кучма зробив дуже важливий крок - він відмовився підписати цей документ. І опір цій капитулянтській лінії буде настільки великий, що до цього кроку більше не повернуться. Але Москві це дуже не сподобається", - додав він.

Джерело: Апостроф

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...