Хіти тижня. Як-не-як "видатний лідер сучасності": Не втрималися від спокуси: В ОП приписали Байдену заяву, що він "захоплюється лідерством Зеленського" (скріншоти)

В Офісі президента, коментуючи розмову Володимира Зеленського й глави США Джо Байдена, заявили, що останній "захоплюється лідерськими якостями Зеленського", хоча на сайті Білого дому про це ані слова, повідомляють Патріоти України.

Так, звітуючи про першу розмову Зеленського з Байденом, у Офісі президента опублікували розлоге повідомлення. Крім цього, президент України зробив твіт й записав відео. А ось у Білому домі обійшлися лише повідомленням на абзац.

Особливе здивування викликала заява ОП, де було вказано, що Байден "захоплюється лідерством Володимира Зеленського", хоча на сайті Білого дому про це не йшлося.

"Велику увагу було приділено розвитку демократій в обох країнах. Глави держав наголосили, що встановлення та збереження демократії – це складна щоденна робота. У цьому контексті Джо Байден відзначив, що захоплюється лідерством Володимира Зеленського у перетворенні України на державу з міцними демократичними інституціями", – повідомили в ОП.

Однак у заяві американської сторони немає жодного слова про "похвалу" Зеленського з боку Байдена. "Президент Байден підтвердив непохитну підтримку США суверенітету та територіальної цілісності України в умовах тривалої агресії Росії на Донбасі та в Криму. Він наголосив на прагненні своєї адміністрації активізувати наше стратегічне партнерство на підтримку плану президента Зеленського щодо боротьби з корупцією та реалізації програми реформ, заснованої на наших спільних демократичних цінностях, що забезпечують справедливість, безпеку та процвітання для народу України", – повідомили на сайті Білого дому.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...