Хіти тижня. Як у Путіна "в народ ходят": Губернатор Санкт-Петербурга інспектував магазин і поспілкувався з "покупницею" (фото)

Співбесідницею чиновника виявилася актриса Надія Мікрюкова.

Губернатор Санкт-Петербурга (Росія) Олександр Бєглов прийшов в магазин, щоб переконатися в наявності товарів на полицях і відсутності черг. При цьому про те, що все добре, йому перед камерами підтвердила проста покупниця, яку надалі впізнали як професійну актрису. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Співбесідницею чиновника виявилася актриса Надія Мікрюкова. На це, зокрема, звернув увагу Telegram-канал «Кабінет Бєглова», вказавши, що цю жінку можна побачити в серіалах «Таємниці слідства», «Морські дияволи. Смерч 3» і «Високі ставки».

У свою чергу Telegram-канал «Ротонда», знайшов профіль Мікрюкова в соцмережі «ВКонтакте». Там є фото з чоловіком, якого багато разів бачили поруч з Бєгловим. За неперевіреною інформацією, мова йде про охоронця губернатора. Використовуючи сервіс розпізнавання осіб FindClone було встановлено, що чоловіка звати Андрій Мікрюков. Ким він доводиться актрисі, невідомо.

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...