Хіти тижня. "Яка ціна? Чи є сенс ризикувати життям людей?": У Зеленського розповіли, як будуть звільняти Крим і Донбас (відео)

В Україні можна зібрати групу людей, які проведуть планування операції зі звільнення окупованих Росією територій нашої країни. Таку заяву в ефірі телеканалу ZIK зробив радник Володимира Зеленського з питань безпеки і оборони Іван Апаршин. Він додав, що кандидат у президенти хоче вирішити проблеми в Україні, однак на вигідних для неї умовах, повідомляють Патріоти України.

"Це для мене дуже важливо. Друга позиція: я говорив про те, що можу знайти в Україні людей, які здатні сьогодні провести планування операції зі звільнення території. Крім того, я переконаний, що ми можемо частково цю операцію провести. Яка ціна? Чи є сенс ризикувати життям людей для досягнення мети, яку сьогодні можна вже досягти точно не через проведення операції", – розповів Апаршин.

Водночас він підкреслив, що вигідні для України умови не передбачають автономію окупованих територій. "Потрібно розглядати питання введення миротворчої місії, але у місії є принципове питання: ми ставимо питання в інтересах України про вихід на кордон із РФ, а після цього виконання інших умов у Мінських домовленостях. Ми можемо розглядати питання, що на кордон виходить не українська армія, але і не російська, і не білоруська, а миротворчі сили", – зазначив радник Зеленського.

Апаршин додав, що новообраний президент ніколи не сяде за стіл переговорів із ватажками терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР". "Я в принципі не розглядаю того, що Україна може допустити, щоб розмовляти з цими людьми", – додав він.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Іван Апаршин розгнівав українців ідеєю розпродати майно Міноборони.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...