Хіти тижня. Яка ж зараза смачно розцілує Х*йло? У мережі звернули увагу на фото незвичної поведінки Путіна

Російський президент Володимир Путін настільки боїться заразитися коронавірусом, що не допускає до себе ближче 10 кроків не лише росіян чи своїх міністрів, а навіть іноземних лідерів, зазначають Патріоти України.

Журналісти LB.ua зібрали найбільш комічні фотографії та відео зустрічі, на яких глава Кремля намагається триматися якнайдалі від сторонніх людей. У добірку фотографій потрапили зустрічі з президентом Ірану Ібрагімом Райсі, переговори з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном, а також церемонія вручення держнагород у Кремлі 2 лютого 2022 року.

За даними журналістів телерадіокомпанії BBC, ті, хто зустрічається з Володимиром Путіним, регулярно проводять по кілька тижнів у кремлівських санаторіях і пансіонатах на самоізоляції. За даними російських експертів, Путін побоюється заразитися коронавірусом, оскільки через вік він входить до групи підвищеного ризику. Восени наступного року Путіну виповниться 70 років. Російський президент стверджує, що отримав щеплення від захворювання, проте жодних додаткових подробиць щодо його вакцинації Кремль не розголошує.

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...