Хіти тижня. Якби вибори президента України відбулися у листопаді: Соціологи назвали трійку лідерів

За даними опитування соціологічної групи Рейтинг, якби вибори президента України відбулися в середині листопада, то за Володимира Зеленського віддали б голоси 23,1% серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором, передають Патріоти України.

Дані опитування показали, що 13,3% підтримали б Петра Порошенка, 10,7% - Юлію Тимошенко. Далі йдуть Юрій Бойко (9,2%), Дмитро Разумков (8,3%), Євген Мураєв (7,0%), Ігор Смешко (6,9%), Володимир Гройсман (6,1%), Олег Ляшко (3,3%). Рейтинги інших кандидатів — менше ніж 3%.

Антирейтинг очолює Петро Порошенко: 44% не проголосували б за нього за жодних обставин. 35% не проголосували б за Бойка, 34% - за Тимошенко, 32% - за Зеленського, 26% - за Арсенія Яценюка, 22% - за Ляшка, 21% - за Віталія Кличка. Кожен шостий-сьомий не проголосував би за жодних обставин за Мураєва та Гройсмана.

Моделювання другого туру президентських виборів дало такі результати. Зеленський перемагає у всіх можливих варіантах із найближчими опонентами. Так, у парі Зеленський-Порошенко результат 59% проти 41% (серед тих, хто має намір голосувати та визначився з вибором). У парі Зеленський-Тимошенко — 59% проти 41%, у парі Зеленський-Бойко — 62% проти 38%.

Опитування проводилось 10−13 листопада. Аудиторія: населення України віком від 18 років та старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews — телефонні інтерв'ю з комп’ютера). На основі довільної вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова система: 2500 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: трохи більше 2,0%.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...