Хіти тижня. "Якщо я з Богом, то хто проти мене?": Марченко відреагувала на внесення її в базу "Миротворця"

Дружину Медведчука звинуватили в «запереченні агресії РФ», «фінансуванні терористів й російських окупантів», «незаконній комерційній діяльності» в Криму, а також в «участі в пропагандистських заходах Росії проти України».

Дружина нардепа від ОПЗЖ, кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко відреагувала на внесення себе в базу "Миротворець". Дружина Медведчука опублікувала відео розмови нібито з людьми, які підтримують її внесення в "Миротворець", передають Патріоти України.

«Нікого, ніколи цим не можна залякати. Що неможливо людині - можливо Богові. Якщо я з Богом, то хто проти мене? Бідні, нещасні ось ці люди. Хлопці, не витрачайте час, ні мене, ні мого чоловіка це не зупинить і не злякає», — сказала Марченко.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...