Хіти тижня. Якщо все так піде і далі: Ігор Кондратюк предрік російський прапор над Маріуполем

Якщо Україна хотітиме налагодити відносини з Росією і закінчити війну на Донбасі будь-якою ціною, це доведеться зробити на умовах Кремля.

Про це сказав український продюсер Юрій Кондратюк. За його словами, тоді моторизована бригада із Криму під російськими прапорами дійде до Маріуполя і українська гідність буде розтоптана.

"З агресором – або опір, або – мир на його умовах. Це якщо Україна прагнутиме до миру за всяку ціну. Так, складно підігрівати міжнародний тиск на РФ, тому що продажні західні політики чинять опір, але їх треба дотискати. Інакше наша гідність дуже швидко буде розтоптана моторизованою бригадою, яка прийде до Маріуполя із Криму під російськими прапорами. Вони побачать, що у нас немає опору, значить ми нікому не потрібні, в першу чергу собі", – впевнений він.

За його словами, навпаки з Росією потрібно було було розірвати всі відносини, в тому числі і дипломатичні, ще в 2014 році.

"Повертати людей, які безкарно сидять на її території і військовополонених потрібно, і це треба робити за будь-яких відносин з Росією. Те, що вони звільнили десятки людей – молодці, але з Росією не можна йти на потепління ніяк. За останні місяці пропали наші заяви про війну, про Крим жуємо там через слово. Це неправильно, тому що Європа забуде. А якщо хтось думає, що як ми перестанемо говорити про війну, то покращимо інвестиційний клімат – це дуже наївно", – запевнив Кондратюк.

Джерело: Обозреватель

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...