Хіти тижня. "Яременко проституток вызвал, Милованов накурился, а Беня...": З'явилися яскраві фотожаби на корпоратив "слуг народу"

На проведення новорічного корпоративу президентської партії "Слуга народу", який увечері в п'ятницю, 20 грудня пройшов в київському культурно-захоплюючої комплексі "Парковий", з гумором відреагували в мережі. Відразу дві фотожаби з цього приводу опублікував політолог Олексій Голобуцький в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

На одній з картинок зображений втомлений клоун з зеленими волоссям, що лежить вранці на смітнику на вулиці міста.

Друга зображає героїв популярного радянського серіалу "Місце зустрічі змінити не можна" бандита Промокашку та оперативника Шарапова, що грає на піаніно. "Це і я так можу! А ти спробуй одночасно однією рукою кнопкодавити, а іншою повідомлення повіям писати", - звертається до детектива Промокашка.

Автори ще однієї фотожаби вклали в уста героя радянської комедії "Діамантова рука" розповідь про вечірку президентської партії. "Жах, а не корпоратив. Яременко повій замовив. Милованов накурився. Але реально перестрашені, коли Беня в масці Джокера зайшов", - розповідає вранці дружині Семен Семенович.



Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...