Хіти тижня. "Іди нах...й! Ти хто така? Ти, бл...дь, уродка". Кандидатка в нардепи від партії Порошенка стала зіркою мережі (відео)

У "Європейській солідарності" пообіцяли перевірити поведінку Баласинович.

13 червня у YouTube опублікували відеозапис, на якій голова Васильківської райради, кандидатка в народні депутати від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Наталія Баласинович, сидячи в автомобілі, матюкається на адресу співрозмовниці, яка перебуває за кадром, передають Патріоти України.

"Іди нах...й! Ти хто така? Ти, бл...дь, уродка. Схудни спочатку кілограмів на 30, потім будеш розказувати", – заявила чиновниця. Автори відеозапису стверджують, що так Баласинович, перебуваючи в нетверезому стані, спілкувалася з поліцейською.

Баласинович перебуває на 30-му місці у списках партії "Європейська солідарність" на виборах у Верховну Раду. 14 червня пресслужба "Європейської солідарності" повідомила про початок перевірки обставин поведінки кандидатки від їхньої політичної сили. "За результатами перевірки буде ухвалено рішення про можливість подальшого перебування кандидатки у списку партії. "Європейська солідарність" підтримує важливість реакції на зауваження громадськості і вважає очищення списків нормальною європейською практикою", – заявили в "Європейській солідарності".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...