Хіти тижня. "Іди звідси, ти помер": Пропагандист Кремля виштовхав зі студії українського журналіста (відео)

Артему Шейніну дуже не сподобалося те, що гість програми не став йому підігравати.

Артем Шейнін. Фото: скріншот з відео.

Один з топових російських телепропагандистів, Артем Шейнін (якому за кордоном плював в обличчя ветеран АТО) вигнав з ефіру своєї передачі "Время покажет" українського журналіста Андрія Метлева - за те, що той нібито нешанобливо висловився про недавно померлого режисера Марка Захарова, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що Метлев заявив - мовляв, Москва багато років "ставила Києву палиці в колеса". Як приклад радянської агресії журналіст навів окупацію Червоною армією західноукраїнських областей і включення їх до складу Української РСР.

Шейнін уїдливо запропонував "виправити помилку" і "від'єднати" ці регіони вже від незалежної України. На це український журналіст провів аналогії з режисером Марком Захаровим і його нібито удаваним бунтом проти агонізуючої радянської влади в кінці 1980-х.

"Захаров, коли спалив партквиток, це було ганебно. Людина, яка від КПРС нассалася так, що аж набрякла", - заявив Метлев.

"Знаючи, що людину завтра поховають, ви це говорите. Андріє Дмитровичу, пішов геть звідси. Іди звідси, ти помер", - вийшов з себе Шейнін. Причому на словах він не зупинився і відразу почав виштовхувати журналіста зі студії.

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...