Хіти тижня. "Є дуже креативні ідеї": Зеленський розповів, як він будуватиме стосунки з Росією

Володимир Зеленський розповів, що він та його команда готують "потужну інформаційну війну", щоб закінчити війну на Донбасі.

Зеленський зробив перші заяви після озвучення результату Національного екзит-полу. Фото: Українська правда.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів, що продовжить Мінський процес та роботу у Нормандському форматі. Про це він розповів у своєму штабі у КВЦ "Парковий" після озвучення результату Національного екзит-полу, передають Патріоти України.

"Ми будемо діяти в будь-якому випадку в Нормандському форматі, будемо продовжувати Мінський процес, ми будемо його перезавантажувати. Я вважаю, що там будуть кадрові заміни. У будь-якому випадку ми будемо продовжувати Мінський напрямок і йти до кінця заради того, щоб припинити вогонь, бо це найголовніше для нас - повернути наших хлопців живими", - сказав Зеленський.

За його словами, "для нас (команди Зеленського – ред.) зараз завдання номер один повернути наших всіх ув'язнених, всіх полонених, військовополонених". Він розповів, що спілкувався з з батьками, матерями полонених РФ моряків. "Я зроблю все, щоб повернути наших хлопців додому", - наголосив він.

Також він розповів, що він та його команда робитиме "потужну інформаційну війну", щоб закінчити війну на Донбасі. "Наш план-підготовка, ми будемо робити дуже потужну інформаційну війну з приводу того, щоб закінчити вогонь на Донбасі…. Ми вас (журналістів – ред.) запрошуємо, ми будемо з вами розмовляти. Найближчий час ми повідомимо всім. Всіх наших українських журналістів і блогерів. У нас є план дій", - зазначив Зеленський. Він запевнив, що у його команди "є дуже креативні ідеї" і що їм "потрібна ваша допомога".

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...