Хіти тижня. "Є люди, які імпотенти вже в 35": Кравчук дав інтерв’ю Скабєєвій та запросив її до Києва (відео)

Близько 20 хвилин Леонід Кравчук сперечався із пропагандисткою Кремля, чий Донбас і хто почав війну, а також жартував про свого попередника Леоніда Кучму.

Леонід Кравчук. Фото: Українська правда.

Новопризначений голова української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук дав інтерв’ю російській пропагандистці, скандальній ведучій програми «60 хвилин» Ользі Скабєєвій, це повідомляють Патріоти України.

Сьогодні, 31 липня, в обідній час Кравчук по відеозв’язку дав «ексклюзивний» коментар кремлівським пропагандистам в ефірі «60 хвилин» на телеканалі «Росія 1». Близько 20 хвилин Кравчук сперечався зі Скабєєвою, чий Донбас і хто почав війну, а також жартував про свого попередника Леоніда Кучму.

«Я старший за нього (Кучму, – ред.). Але я знаю, що людина живе не по роках, а по тому яка вона є і які у неї сили. Є старі люди в 35 років, вони вже імпотенти і нічого не варті», – заявив Кравчук пропагандистці.

Також новий представник України в ТКГ розповідав «рупорам» Кремля про свою місію і діалог з терористами «ЛНР» і «ДНР». Більш того, Кравчук навіть встиг запросити Скабєєву до Києва.

Джерело: 24 канал

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...