Хіти тижня. Є перші затримані: У Росії пояснили, як у трубопровід потрапила брудна нафта

У Росії затримали чотирьох осіб у кримінальній справі про забруднення нафти в трубопроводі "Дружба", повідомляють Патріоти України.

"Джерело забруднення - вузол обліку "Лопатин" у Самарській області. Слідчі дії виявили групу компаній, які здійснювали незаконну діяльність і здачу в систему некондиційної нафти з використанням в наднормативній кількості хлорорганічних сполук", - пояснив голова Міненерго Росії Олександр Новак.

Він запропонував контролювати якість нафти для здачі в трубопровід щоденно. Найближчим часом такі законодавчі зміни внесуть на розгляд уряду. Новак запевнив, що ситуація з якістю нафти нормалізується у другій половині травня.

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...

"У нас закінчились всі ракети": Зеленський пояснив, чому окупантам вдалося знищити Трипільську ТЕС

вівторок, 16 квітень 2024, 11:25

Ворогу вдалося повністю знищити Трипільську ТЕС, оскільки повністю закінчились ракети для її захисту, заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю PBS, передають Патріоти України. "Трипільська ТЕС, а від неї залежить світло в Київському рег...