Хіти тижня. Єрофєєв та Александров, яких обміняли на Надію Савченко, уже мертві, - журналіст Цаплієнко

Одного нібито зарізали в рідному місті, а іншого вбили в Сирії.

Єрофєєв та Александров. Фото: Факти.

Російські спецпризначенці Євген Єрофєєв та Олександр Александров, яких свого часу обміняли на Надію Савченко, нині вже мертві. Про це в ефірі програми ТСН.Тиждень сказав журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Де зараз російські військові Єрофєєв і Александров, яких обміняли на Надію Савченко? Їхні адвокати стверджують, що з ними все гаразд. Але, за моїми даними, Єрофеєва хтось зарізав просто в нього вдома. А Александров опинився в Сирії і майже одразу - серед бойових утрат", - сказав Цаплієнко.
Нагадаємо, ГРУшник Єрофєєв був затриманий разом зі своїм колегою Олександром Александровим 16 травня 2015 року в зоні бойових дій в Луганській області. Під час допиту капітан Єрофєєв зізнався, що очолював диверсійно-розвідувальну групу з 12 осіб, до складу якої входив сержант Александров.

Александров та Єрофєєв відмовились визнавати свою провину. "Я нікого не вбивав, не стріляв, ні на кого не нападав, навіть не було такої мети. Прошу виправдати. Від усіх показань, даних раніше, я відмовляюся, оскільки надавав їх для збереження свого життя", - сказав Єрофєєв. ГРУшників було засуджено до позбавлення волі на 14 років із конфіскацією всього майна.

Джерело: ТСН.ua

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...