Хіти тижня. "Європейська солідарність" з протестним рухом всіх патріотів: Сьогодні наступив кінець Мінську, підписання "формули Путіна" - це капітуляція України, - Порошенко (відео)

Новина про погодження "Формули Штайнмаєра" викликала бурхливу реакцію у п1ятого президента України та його політичної сили, зазначають Патріоти України. Через соціальні мережи було поширина наступна заява.

"Підписання формули російського походження - формули Путіна, де-факто, означає послаблення або навіть і зняття санкцій проти Росії, легітимізації окупованого Росією Донбасу, легітимізації незаконного референдуму Криму і незаконної анексії Криму.

Ми твердо наголошуємо: ми ніколи не підемо на це, солідаризуємося з тими акціями і закликами, які сьогодні лунають серед ветеранів.

Ми не дамо зруйнувати Українську державу!"

Нагадаємо, сьогодні ввечері президент Зеленський на брифінгу заявив, що "Формула Штайнмаєра" в українській трактовці не означає вибори до виведення російських військ.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...