Хіти тижня. "Їх зацікавила колекція Пороха, але не цікавлять колекції Табачника, Медведчука. Дебеерівська ср...нь повинна на колінах просити вибачення", - український письменник

Музей Івана Гончара давно став для всіх свідомих українців своєрідною святинею, одним із центрів українства.

Юрій Винничук. Фото: Дзеркало тижня.

"Ніхто не любить політиків-слабаків. А наш Цахес саме такий. Те, що він сьогодні влаштував зі своєю штатною мадам Пупкіною, видає всі його хворобливі фобії і водночас заказуху Пуцькіна. Маніякальне бажання посадити Пороха перетворюється в бездарний тупий фарс. Це скидається на потуги Моськи вкусити Слона. Вкусити не може, то хоч дзявкне", - пише Юрій Винничук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Їх зацікавила колекція Пороха, але не цікавлять колекції Табачніка, Медведчука, безлічі нардепів, міністрів, податківців та митників, які теж збирають колекції.

Тому всі, хто бере участь у цьому дикому фарсі, будуть люстровані і опиняться в кращому випадку в Ростові. На своїй історичній родінє.

Музей Івана Гончара давно став для всіх свідомих незеленських українців своєрідною святинею, одним із центрів українства. Сюди треба йти з чистим серцем і добрими намірами. Але це яничар не стосується. Вони звикли все брати штурмом. Для них нема нічого святого: ні мови, ні віри. Якщо ми і це їм подаруємо, то гріш нам ціна.

У книзі відвідувачів музею є і мій скромний запис з 1973 року, коли музей ще був приватним. А спілкування з покійним Іваном Гончарем залишило в мені неймовірно одухотворений спогад. Дебеерівська срань повинна на колінах просити вибачення і цілувати поріг, який вони топтали".

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...