Хіти тижня. Їли шашлик та "приємно спілкувалися": Арахамію помітили в ресторані зі скандальним нардепом-ґвалтівником (фото)

Раніше політик запевняв, нібито із Романом Іванісовим принципово не спілкується.

Голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію помітили в київському ресторані "Ішак" у компанії з нардепом Романом Іванісовим, якого вивели з фракції через судимість за зґвалтування. Про це пише "Страна" з посиланням на власні джерела, повідомляють Патріоти України.

Також видання опублікувало знімок із ресторану. Водночас дата зустрічі не уточнюється.

Співрозмовник також уточнив, що обговорювали Іванісов і Арахамія: "Їли шашлик і піде (турецьке блюдо) з телятини, обговорювали можливі перевибори в Раду, слабкі позиції фракції й перспективи".

Видання також нагадало, як у лютому Арахамія запевняв, що не спілкується з Іванісовим, бо той його обдурив щодо судимості.
Джерело: Страна

У МЗС Швейцарії зробили гучну заяву щодо РФ

вівторок, 14 травень 2024, 19:52

Швейцарія не стала запрошувати Росію до участі у Саміті миру 15-16 червня, але залишається переконаною в тому, що РФ необхідно залучити до мирного процесу. Про це йдеться у відповіді Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії на запит ZN.UA,...

Поблизу Вовчанська окупант впритул застрелив місцевого жителя

вівторок, 14 травень 2024, 19:15

Російський окупант у вівторок, 14 травня, в районі Вовчанська Харківської області застрелив місцевого 46-річного жителя. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури у Facebook, передають Патріоти України. За даними слідства, у селі Ст...