Хіти тижня. Ймовірно в Швейцарію: Стало відомо про втечу з України одного з найбагатших олігархів

Статки екс-нардепа Костянтина Жеваго оцінюються в 1,5 мільярда доларів.

Костянтин Жеваго втік у Швейцарію. Фото: соцмережі.

Колишній депутат Верховної Ради Костянтин Жеваго, якого в Україні підозрюють у декларуванні недостовірної інформації, втік з країни, передають Патріоти України.

Як повідомив керівник Державного бюро розслідувань Роман Труба, в даний момент він знаходиться в одній з європейських країн. Жеваго є другим в списку найбагатших громадян України, поступаючись лише Рінату Ахметову. Статки екс-нардепа оцінюються в 1,5 мільярда доларів.

При цьому українські ЗМІ пишуть, що Жеваго знаходиться на території Швейцарії. Тим часом поки невідомо, чи зверталося ДБР в Інтерпол з приводу пошуку Жеваго.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...