Хіти тижня. "Інакше Америка від нас не відстане": Охлобистін вимагає скоріше почати війну з Україною

Іван Охлобистін заявив, що Росія повинна взяти на себе відповідальність і повномасштабно завести свою армію на українську територію.

Одіозний російський актор Іван Охлобистін зробив заяву про необхідність введення російської армії на територію України, передають Патріоти України.

Він вважає, що чим швидше Росія почне окупацію всієї України, тим менше загине українців. Актор заявляє, що на такий крок провокують Москву обставини, в тому числі всередині Росії. В цьому випадку, якщо Росія не вчинить потрібних військових дій, то хвилювання почнуться вже всередині Росії з подальшим шквалом репресій. "Тому що якщо цього не буде (введення військ), то почнуться хвилювання і у нас (ред. - в Росії). Злякаються олігархи. Покотиться кривавий вал репресій", - сказав актор.

"Сподіваюся, що введуть. Я не бачу ніякого цивілізованого виходу. Це ж жах, що відбувається. Слов'яни рубають слов'ян. Це той Гордіїв вузол, який потрібно розрубати один раз. Взявши на себе відповідальність. Всім же зрозуміло, що Америка від нас не відстане. Війна буде. Нікуди ти не дінешся, адже ми їй невигідні. Несподівано раптом одужали. А це їм не подобається", - вважає російський актор.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: