Хіти тижня. "Його били купою, щоб зламати": Нардеп Чийгоз назвав головну причину побиття Балуха

Представник фракції "Європейська солідарність" у Верховній Раді Ахтем Чийгоз вважає, що напад на колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха має політичний підтекст. Про це народний депутат заявив в ефірі Апостроф Live, зазначають Патріоти України.

Ахтем Чийгоз висловив здивування з приводу висловлювань в Офісі президента України про відсутність політичного мотиву в нападі на Володимира Балуха, який після побиття в тяжкому стані перебуває в лікарні.

За його словами, такі твердження означають, що в президентській канцелярії не помічають, як "наших АТОшніков, волонтерів б'ють, вбивають, потім переслідують судами".

"Балух - дуже порядна і чесна людина, там іншою версією немає. Він ніколи не дозволив би ображати Україну або українців. Це з політикою пов'язано, я це точно знаю", - зауважив Чийгоз.

Нардеп навів приклад поведінки Балуха у в'язниці, коли його примушували ставати на коліна, а він відмовлявся.

"Його били купою, щоб зламати. Не треба щось придумувати ... Він порядний, патріот до кінчиків волосся. Тут версія тільки одна: його побили тільки за те, що він завжди і всюди відстоює все, що пов'язано з Україною і українцями", - стверджував співрозмовник Апостроф Live.

Нардеп стверджує, що в країні утворилася ситуація, коли противники патріотично налаштованих громадян відчули вседозволеність.

"Це дає можливість цій гидоті мстити всім патріотам України. Вони мстять нам за нашу боротьбу, ненавидять нас", - зауважив він.

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...