Хіти тижня. "Його час обмежений": "Путін йде з поста президента", - російський політолог

На думку експерта, саме тому вносяться зміни до Конституції і створюється Держрада, яка може управляти країною і без президента.

Президент Росії Володимир Путін йде з поста президента за особистими обставинами, в російській публічній політиці його не буде з 2022 року. Таке припущення зробив російський політолог Валерій Соловей, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

"Зміни в Кремлі задумувались давно, теоретично вони пророблялися у 2017 році, через рік все було готово, а в 20-му запущено в роботу. Путін йде за особистими обставинами, у 22-му його вже не має бути в публічній політиці. Він поспішає і це найважливіше, що треба розуміти. Його час обмежений", – підкреслив Соловей.

За його словами, передавати владу за сценарієм колишнього лідера Казахстану Нурсултана Назарбаєва Путін не стане. "Це малоймовірно в силу того, як організована політика в Росії. Тим більше, що Назарбаєв передоручив владу родичам. Можуть бути різні варіанти: Путін може очолити Держраду, бажаючи піти в тінь. Але також Держрада може керувати країною в ситуації фактичної відсутності президента. Поки єдиного рішення не прийнято", – запевнив політолог.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...