Хіти тижня. "Його не "заряджатимуть" вічно": Мольфарка розповіла про серйозну хворобу Путіна - ніщо не врятує

Окрім збройного конфлікту на Донбасі, існує теорія, що між Росією та Україною ведеться невидима, так звана, "окультна" війна. Про загадкову хворобу Путіна, чи працюють на ньогошамани і що буде, якщо вони перестануть це робити, в ефірі програми "Руно" на Апостроф TV розповіла карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, зазначають Патріоти України.

Так, вона заявила, що президент Росії давно і серйозно хворий на онкологію, але його "заряджають" люди, які мають магічні здібності. “Я думаю, що, якби на нього шамани не працювали – його вже взагалі не було б. Тому що у Путіна онко, я про це говорила в одному зі своїх інтерв'ю влітку. Він серйозно хворий, але ж ви знаєте, що мольфари, шамани – це люди, які дуже добре знаються на лікуванні травами, настойками, біоенергетичному лікуванні. Аж до того, що вони можуть своєю енергетикою заряджати хвору людину, і ця людина стає на ноги. Так із 13 шаманів є кому заряджати його, я так думаю”, - розповіла мольфарка.

Вона додала, що вічно витягувати людину неможливо, і рано чи пізно це скінчиться. “Ви знаєте, це тимчасове явище, це як батарея – вона сідає, ставиться у зарядку. Його витягують, але це вічно не буде працювати. Щойно це перестануть робити, він помре”, - підсумувала Магдалена Мочіовські.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...