Хіти тижня. Його "там не було": У мережі показали ліквідованого на Донбасі підполковника з Росії (фото)

Офіційно у Міноборони РФ заявили, що Олександр Кононов убитий в Дагестані, але відомий російський історик Андрій Смирнов це спростовує.

Підполковник спецназу ГРУ Генштабу РФ Олександр Кононов за офіційною інформацією загинув в Дагестані в серпні 2014 року, проте швидше за все його справжнім місцем загибелі був Донбас. Фото Кононова і його могили були опубліковані на Twitter сторінці "Ху***ий москаль", передають Патріоти України.

Олександр Кононов командував спецпідрозділом, який повністю складається з офіцерів, тому, на думку журналіста Юрія Бутусова, його місце служби - або центр спеціального призначення "Сенеж" або центр спеціального призначення Сил спеціальних операцій РФ в Кубинці.

На офіційному сайті написано, що він убитий в Дагестані, але відомий російський історик Андрій Смирнов це спростовує. У Дагестані ніяких операцій в той день і в той місяць не було, в той час як в Україні йшла війна. На думку експертів, рівень підготовки і звання Кононова показує, які сили направила РФ для вторгнення.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...