Хіти тижня. "Іскандери" вже не регочуть: Гудков розповів, чому Путін до 2024 року не наважиться на військову окупацію Білорусі та велику війну з Україною

Старий диктатор сподівається цірювати досхочу, і дуже боїться у випадку провалу чергової авантюри раптово втратити все

Ексдепутат Держдуми Росії Дмитро Гудков озвучив план голови РФ Володимира Путіна до 2024 року. За його словами, політик хоче піти ще на два президентські терміни і для цього буде намагатися підняти свій рейтинг, але без "військової авантюри". Про це Гудков сказав у програмі "Народ проти" на телеканалі "Україна 24". Він вважає, що Путін повинен запропонувати громадянам "щось таке, щоб усі знову стали аплодувати й обрали його", зазначають Патріоти України.

"Військово-політична авантюра дасть результат із точністю навпаки. Тому, найімовірніше, буде якась гра Путіна з Білоруссю щодо приєднання", – сказав Гудков.

Він нагадав, що перед виборами російська влада влаштовує "перфоманси" у вигляді військових авантюр для підвищення рейтингу.

"У 2014 році ви не уявляєте, яка була пропаганда, істерія, це дійсно працювало. Зараз усе дуже сильно змінилося. Відтоді у нас сім років йде зниження рівня життя", – додав ексдепутат Держдуми.

Гудков розповів, що у росіян на закритому соціальному опитуванні запитали про основні страхи після скупчення військ уздовж кордонів з Україною.

"У людей запитали, які у них основні страхи, – страх війни став страхом практично №1. Це говорить про те, що російські громадяни зараз ніяку військову авантюру не підтримають. І навіть якщо російський режим щось подібне спробує почати, то результат із позиції рейтингу буде рівно зворотним", – сказав він.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...