Хіти тижня. Істерична й дурнувата "моська" плигає на "слона": Російські бомбардувальники імітували напад на есмінець США, який зайшов у порт Одеси

Недоімперії з її застарілими кораблями та літаками роздуває щоки, намагаючись довести своє домінування у Чорному морі

Російські бомбардувальники зімітували атаку на американський ракетний есмінець USS Ross DDG71, який прибув у порт Одеси. Про це інформує прес-служба Командування Повітряних сил ЗСУ, зазначають Патріоти України.

Два фронтові бомбардувальники Су-24М під прикриттям винищувачів Су-27 (Су-30) ВКС РФ зімітували ракетний удар по надводній цілі в Чорному морі. Згідно з даними розвідки, ціллю російських винищувачів виявився ракетний есмінець США «Ross», який прямував у порт Одеси.

Літаки ВКС РФ здійснили маневр, який типовий для авіаційного удару крилатими ракетами. Потім бомбардувальники повернулися на аеродром базування.

«На тлі політичної кризи в Європі, військової агресії окупанта на Донбасі й в Криму, брязкання зброєю і демонстрація сили стало вже звичним методом впливу Росії на західні країни, зокрема ті, що ввели санкції проти РФ», – зазначили у Повітряних силах України.

За даними «Думської», американський есмінець USS Ross DDG71 зайшов в одеський морський порт сьогодні, 24 грудня, близько 9:00 ранку. О 10:00 він пришвартувався до причалу 1-К, що на Карантинному молу.

Наголошується, що це тридцятий захід військового корабля НАТО в Чорне море у 2019 році, з них 15 заходили в Одесу.

Нагадаємо, в жовтні у порт Одеси зайшов американський есмінець «Портер». Відразу після того, як корабель увійшов у води Чорного моря, за ним почали стежити судна російського флоту.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...