Хіти тижня. Істерика "слуг" Коломойського: Нардеп Ткаченко закликав фракцію "Слуга народу" до бойкоту ефірів Шустера

За словами скандального екс-керівника телеканалу "1+1", (під орудою котрого культивувався політичний треш Коломойського, тим же Дубінським), конкуренти з телеканалу Ахметова порушують стандарти журналістської етики

Депутат від "Слуги народу", голова Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Олександр Ткаченко більше не має наміру ходити на на ефіри до Савіка Шустера, а також закликає колег по фракції приєднатися до цього "флешмобу", зазначають Патріоти України.

Про це пан Ткаченко пише на сторінці в фейсбуці, реагуючи на інцидент, про який вчора ввечері повідомив сам Дубінський.

"Можна по-різному ставитися до Олександра Дубінського", - пише Ткаченко, називаючи останнього "неординарною особистістю".

"І ось його запрошують в шоу Шустера на каналі Ахметова. Через пресслужбу" Слуги народу". Анонсують в ефірі. Потім "не можуть" з ним зв'язатися. Він приїжджає - його не пускають в студію", - пише нардеп.

Він нагадує, що в історії УТ бувало різне.

"Порошенко (тоді чинний президент України.-ПУ) прорвався в ефір Плюсів, хоч його туди не запрошували - і його пів годинний спіч був в ефірі, втім, щоб людину, яку запросили на Свободу слова(!) і не дали можливість її проявити - не пригадую", - пише Ткаченко.

Він згадує, що був пару тижнів тому сам скайпом в ефірі у Шустера.

"Хоч і непрості у нас стосунки. Думав, якось він повертається до Свободи слова. Втім, ні. Коли мова про гроші на вугіллі та металі - Донбас порожняк не гонить. В результа в ефірі ті, хто не проти політики найбагатшої людини в Україні - піднімати ціни на електроенергію та зупиняти АЄС на користь вугілля. Хоча серед цих гостей в цей час тільки Дубінський міг надати альтернативну точку зору", - зазначає Ткаченко.

Він підкреслив, що більше на ефіри до Шустера не піде, а також закликав колег по фракції приєднатися до цього "флешмобу".

Нагадаємо, в п'ятницю, 15 травня, виник скандал навколо запрошення до участі в програмі "Свобода слова Савіка Шустера" депутата з "Слуги народу" Олександра Дубінського. Зокрема, Дубінський заявив, що його не пустили на ток-шоу до Шустера. Організатори зі свого боку кажуть, що чекали його в скайпі і не можуть порушувати карантин.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...