Хіти тижня. Істерика в "ЗаЖОП" та "біндерівська провокація": Партія Медведчука-Бойка-Рабиновича заявляє, що це АТОшник, під прикриттям "Альфи", "вчинив бандитський напад" на їх однопартійця Ківу

Як повідомляли Патріоти України, сьогодні вдень відомий своїм задиркуватим характером екс-гонитель УПЦ (МП), екс-соціаліст, екс-радник Авакова, а наразі нардеп від "п'ятої колони" Кремля накинувся на відвідувача кафе, що й зафіксувала камера відеоспостереження. Однак у партії «Опозиційна платформа – За життя» своє бачення того, що сталося. Там заявили, що на нардепа Іллю Ківу було “вчинено бандитський напад”, а нападника охороняла “Альфа”. Про це йдеться на сайті прокремлівської політсили, зазначають Патріоти України.

“У середу, 22 січня 2020 року, скоєно бандитський напад на народного депутата України, члена партії «Опозиційна платформа – За життя» Іллю Ківу. Підозрюваний чоловік – з групи націоналістів – завдав парламентарію кілька ударів”, – йдеться в повідомленні.

У політсилі заявили, що на наразі Ківа знаходиться в лікарні.

“Особливо цікавий той факт, що нападник охоронявся державною охороною «Альфа», яка, нагадаємо, надається виключно високопоставленим державним чиновникам. Принаймні, з місця інциденту він зник на броньованому автомобілі з липовими номерами, брендованою емблемою цієї охоронної структури”, – стверджують в ОПЗЖ.

У партії також заявили, що невідомий неодноразово намагався спровокувати депутата на конфлікт (очевидно, у нього була команда дискредитувати нардепа). Однак, побачивши, що Ківа не піддається на провокації, чоловік сам накинувся на нього.

В Мережі повідомили ім'я переможця бійки, котрий не зважаючі на важкий удар головою "недаторканого", встояв і коротким міцним ударом на здачу опрокинув самовпевненого ренегата з нардепською "корочкою"

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...