Хіти тижня. Із холодною посмішкою: Боєць "Азова" розповів, як найманка РФ Тереза на його очах розстрілювала полонених - її віддали "ДНР" (відео)

Суд Харкова засудив її до 11 років в'язниці за участь в незаконному збройному формуванні та зазіханні на територіальну цілісність України. А тепер ця жінка на волі.​

У неділю, 29 грудня, відбувся новий етап обміну полоненими між Україною і РФ. За звільнення українців Києву довелося видати РФ 124 злочинця, серед яких опинилася і терористка Лариса Чубарова на прізвисько Тереза. Про неї в Facebook розповіла журналістка "Крим.Реаліі" Олена Сорока, інформують Патріоти України.

Сорока показала кадри, зняті 29 грудня пропагандистами "ДНР". На фото - терористка Тереза, яку тільки що відпустили в рамках обміну. Вона радісно посміхається, тримаючи букет троянд. Це громадянка Росії Чубарова.

Військові ЗСУ називали її "вовком в овечій шкурі". Є свідчення очевидців, як терористка катувала і розстрілювала військових. "Я її запам'ятав по ось цьому виразу - знаєте, як мама, як психолог, спокійно так: "Витріть, ну, що ви, чоловіче!" Кров там витирала, я думав, може, рятувати прийшла! (...) Дістала пістолет , у неї кобура була, дістала пістолет і вистрілила йому (іншому українському військовому - ред.) в стегно, він впав, і пішов другий постріл, я так думаю, десь в шию, бо він більше не рухався. другому парубкові з Нацгвардії або "правосеков" - дала по вуху рукояткою і вистрілила в нього раз, два, три, чотири, п'ять, так, п'ять разів на область паху, а потім в голову, я вже не можу точ але говорити, але вони більше не рухалися", - розповідав на суді побував в полоні у "ДНР" боєць "Азова".

Журналістка уточнила, що ще під час суду Тереза не демонструвати ніякого каяття за свої вчинки. "Холодна цинічна посмішка, поки один з добровольців давав свідчення", - уточнила Сорока. З її слів, суд Харкова засудив її за все до 11 років в'язниці за участь в незаконному збройному формуванні та зазіханні на територіальну цілісність України. А тепер ця жінка на волі.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...