Хіти тижня. Із Москви чи Тегерана "з любов'ю": Башар Асад і його дружина Асма заражені коронавірусом

Небезпечний вірус міг проникнути до Сирії з Ірану, де також зафіксовано спалах епідемії.​

Асма і Башар Асад. Фото: ТАСС.

У президента Сирійської Арабської Республіки Башара Асада, а також його дружини Асми виявили коронавірус. Про це на своїй сторінці в "Фейсбук" пише російський політолог і блогер Анатолій Несміян, більш відомий під ніком Ель-Мюрид, передають Патріоти України.

За його даними, сирійський диктатор і його дружина поміщені на карантин у зв'язку з наявністю у них коронавіруса. Блогер не виключає, що небезпечний вірус міг проникнути до Сирії з Ірану, де також зафіксовано спалах епідемії.

"Учитывая бушующую в Иране эпидемию, причем среди высшей военной и политической элиты, то неудивительно," - зазначив Ель-Мюрид.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...