Хіти тижня. Ізоляція Донбасу: Колишній регіонал спровокував грандіозний скандал у прямому ефірі одного з українських телеканалів (відео)

Михайло Добкін заявив, що тим, хто виступав за ізоляцію Донбасу, необхідно заборонити на 5 років залишати межі своїх міст.

Фрагмент відео з заявою Добкіна в ефірі телеканалу "Наш" був опублікований в інтернеті і викликав грандіозний скандал в соціальних мережах, передають Патріоти України.

Добкін вважає, що силами Верховної Ради і партії президента повинен бути прийнятий спеціальний закон, який помститься всім тим, хто ображав жителів окупованої частини Донбасу і виступав за "фільтраційні табори", ізоляцію і посилення пропускного режиму для жителів окупованих територій. "Людям, які виступали за ізоляцію Донбасу, потрібно заборонити виїжджати з міста", - заявив Добкін.

Після його заяви в студії спалахнула перепалка.


Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...