Хіти тижня. "К лету будет создано Союзное государство, возможно, войдет и Украина", - російський політолог

В Україні прихильниками такого союзу є олігархи.

Валерій Соловей. Фото: скріншот з відео.

Вже до літа нового року буде створено Союзну державу Росії і Білорусі, яку очолить нинішній президент РФ Путін, - поділився планами Кремля російський політолог Валерій Соловей в інтерв'ю «МК», передають Патріоти України.
Так, коментуючи нещодавню заяву лідера КПРФ Зюганова про дострокові вибори президента Росії, політолог відповів, що це цілком реальна перспектива, оскільки Путін стане на чолі нового державного утворення, а його пост, швидше за все, займе Дмитро Медведєв.

"Зюганову сказали в Администрации Президента, что, возможно, уже к лету будет создано Союзное государство России и Белоруссии, во главе которого встанет Владимир Владимирович Путин. И, соответственно, одновременно в России и в Белоруссии пройдут президентские выборы. Подчеркиваю: это план. Что произойдет на самом деле, одному Богу известно. Но раз Геннадию Андреевичу сказали об этом плане и раз он решился его озвучить — это означает, что этот план считают в высокой степени реалистичным. А может быть, даже уже и безальтернативным", - розповів Соловей.

За його словами, Лукашенку запропонували пост глави союзного парламенту, чому він не дуже радий. І саме з цієї причини, вважає Соловйов, інтеграція відбувається «зі скрипом». Також політолог упевнений, що союзу тільки двох країн мало для формування нової держави і Кремль розглядає приєднання до них України, нібито кулуарно це питання вже обговорювалося з українською стороною. Головною силою інтеграції виступлять не політики, а олігархи.

"С Зеленским много чего обсуждалось закулисно. Но через посредников, не напрямую. Прямые переговоры оказались довольно неудачными. Зеленским крайне недовольны в Кремле. И ему дали это понять. Главной движущей силой этого проекта со стороны Украины будет выступать — и уже выступает — группа украинских олигархов, заинтересованных в общем экономическом пространстве. Которые могут оказать давление на своего президента", - сказав політолог.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...