Хіти тижня. "Как круто, что все это наше!": Пропагандистка Кремля похвалилася візитом до Криму

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва похвалилася поїздкою в анексований український Крим. Фотографію з курортного селища Коктебель на південному сході окупованого півострова Скабєєва опублікувала на сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Своє місцезнаходження росіянка позначила за допомогою геолокації. Пропагандистка також назвала Крим російським. "Щоразу, коли приїжджаю до Криму, думаю: як же круто, що все це наше! Ура!" – написала Скабєєва.

Відомо, що вона поїхала на відкриття організованого окупантами джазового фестивалю Koktebel Jazz Party-2020 року, яке відбулося 21 серпня.

Скриншот поста Скабєєвої

Instagram / Ольга Скабєєва


Очільник Міноборони США звернувся з пропозицією до країн, які мають Patriot

вівторок, 30 квітень 2024, 22:02

Міністр оборони Сполучених Штатів Ллойд Остін звертався до партнерів США із закликом передавати системи протиповітряної оборони Patriot Україні. Про це він розповів, виступаючи на засіданні Комітету збройних сил Палати представників, передають Патріоти...

Через кримінальну справу проти неї в Україні: Росія відмовила в громадянстві колаборантці з Києва

вівторок, 30 квітень 2024, 21:22

Колаборантці з Києва, яка виїхала на територію країни-агресора РФ, відмовили в російському громадянстві. Причина відмови — кримінальна справа проти жінки в Україні за підтримку вторгнення РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти Україн...