Хіти тижня. "Как страшно жить": У прокремлівських ЗМІ істерика через "заклик" відомого волонтера "убить известного юриста Андрея Портнов​а"

У самого Портнова Друзенко викликав приступ словесної діареї, від котрої далеко тхне звіриним страхом запроданця власного народу, злобного манкурта, який всім нутром зненавидів те, за щось колись стояв "горою" у лавах Батьківщини на Помаранчевому Майдану

Істерику "Страны" викликала власна спекуляція про "зраду" кровожерливих націоналістів, котрі, як відомо "не дают жить нормальным людям" й "которых надо побыстрее позакрывать в тюрьму, как тех убийц Шеремета", передають Патріоти України 29 лютого 2020 року. Проросійські писаки патетично визначають, що автор "в заувалированной форме призвал к убийству известного юриста Андрея Портнова"!
При тому, що відомий учасник Майдану, волонтер АТО і публіцист Геннадій Друзенко наголошує, що пост не є заклик до насильницьких дій. Судіть самі.
"Степан Бандера - не мій герой. Я завжди це публічно визнавав. Але Бандеру є за що поважати. Людина вмів убивати, страждати і врешті-решт загинути за свої принципи, не змінивши їх. А ось щодо сучасних" бандерівців ", які паразитують на імені практика і натхненника політики доконаних фактів, у мене є величезне підозра, що вони несправжні ", - сказав волонтер.
Далі він пояснив чому так вважає: "я стверджую, що поки Портнов безкарно і публічно знущається над Майданом, в Україні немає жодного справжнього бандерівця - є лише виряджені і самозванці".
"Ніколи не повірю, що у Портнова охорона краще міністра внутрішніх справ міжвоєнної Польщі Броніслава Пєрацького (міністр був убитий оунівцями за наказом Бандери в 1934 році - Ред.) Або секретаря радянського консульства у Львові агента іноземного відділу ОГПУ Олексія Майлова (був убитий в 1933 році під час нападу оунівців на консульство - Ред.) ", - заявив активіст.
В кінці повідомлення він звернувся до тих, хто називає себе «бандерівцями» і закликав або бути "справжніми послідовниками Бандери", або не згадувати його ім'я даремно.

"Степан Бандера - не мій герой. Я завжди це прилюдно визнавав. Але Бандеру є за що поважати. Людина вміла вбивати, страждати і врешті-решт загинути за свої принципи, не зрадивши їх.

А от щодо сучасних "бандерівців", які паразитують на імені практика та натхненника політики доконаних фактів, в мене є величезна підозра, що вони несправжні.

Я стверджую, що допоки Портнов безкарно та прилюдно глумиться з Майдану, в Україні немає жодного справжнього бандерівця - є самі ряжені та самозванці, "славних прадідів великих правнуки погані".

Ніколи не повірю, що в Портнова охорона краща за міністра внутрішніх справ міжвоєнної Польщі Броніслава Перацького чи секретаря радянського консульства у Львові агента іноземного відділу ОДПУ Олексія Майлова...

І тому або будьте справжніми, або не експлуатуйте ім'я провідника ОУН(б) всує - назвіться краще толстовцями чи послідовниками Магатми Ґанді. Так буде принаймні чесніше...

P.S. Цей допис - аж ніяк не заклик до терору. Це заклик до чесності. Бодай з самими собою".

Скриншот: Facebook/Gennadiy Druzenko

Сам Портнов теж відреагував на пост Друзенка в своєму Telegram-каналі.

“Бандеру есть за что уважать, — человек мог убивать. Я утверждаю, что пока Портнов безнаказанно глумится над Майданом, в Украине нет ни одного настоящего бандеровца. Не поверю, что у Портнова хорошая охрана, поэтому или будьте настоящими или не эксплуатируйте имя проводника ОУН”, — заявил сегодня постоянный автор издания Радио Свобода, "волонтёр" Геннадий Друзенко.

Конечно, друзья, я НХ видел угрозы всего этого бродячего по стране быдла и поднявшегося со дна рогулья. Но хочу сказать, что при бездействии властей и отсутствии государственной политики в отношении радикалов и бродячих по стране активистов, патриотов, вооружённых бандформирований и остального отребья, нам придётся отвечать на эти тезисы саморегулированием", - написав Портнов.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...