Хіти тижня. Калігула 21 сторіччя: Кім Чен Ин згодував генерала сотням піраній, випробовуючи новий вид страти

За даними Daily Star, гігантський акваріум він завіз в свою резиденцію Ренсонг, де і нібито випробував новий вид страти, інформують Патріоти України.

Уточнюється, що неназваного генерала запідозрили в підготовці перевороту. Після цього його відвезли в резиденцію, порізали руки і ноги, та кинули в воду з піраньями. Від чого саме він помер – невідомо. Причиною могли бути як риби, так і утоплення в результаті ран.

Ідею Кім Чен Ин нібито отримав з фільму Джеймса Бонда 1977 року "Шпигун, який мене любив", в якому лиходій кинув супротивників в акваріум з акулами. Резервуар для риб був доставлений з Бразилії. У ньому було кілька сотень піраній.

ПіраніяВважається, що дослідники придумали кілька методів страти, щоб залякувати потенційних змовників. Багато ворогів держави були страчені публічно. Серед таких навіть були члени сім'ї.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...