Хіти тижня. "Камрат" виходить на "стежку війни": Український ВПК 2020 року представить новий бронеавтомобіль (відео)

Приватні українські підприємства «Конструкторське виробниче підприємство «Українська бронетехніка» та ПрАТ «АвтоКрАЗ» спільно розробляють новий проект «Камрат». Про це у програмі «Техніка війны» розповів директор компанії «Українська бронетехніка» Олександр Кузьма, , зазначають Патріоти України.

«Ми спільно працюємо з компанією «КрАЗ». Проект називається «Камрат». Це автомобіль для перевезення особового складу, а також може бути використаний як бойова колісна машина», - розповів Олександр Кузьма.


За його словами, це буде броньована десятимісна машина з висотою до 2,65 м. В новому проекті також буде реалізована значна кількість нових розробок.

«В результаті, в ньому буде дуже багато цікавих новинок, яких ще немає ні у кого. Новий тип лебідок буде розроблений. Це буде значно вищий клас захисту, а також значно вищий протимінний захист», - відзначив директор КВП «Українська бронетехніка».

Рухомий командний пункт (РКП-360) на тривісному шасі КрАЗ-6322 (6×6) з броньованою кабіною від КВП «Українська бронетехніка»

Він також додав, що реалізація цього проекту запланована на середину цього року.

Нагадаємо, КВП «Українська бронетехніка» відомо, як виробник спеціалізованих броньованих автомобілів (СБА) «Варта» та «Новатор». Обидва типи цих машин постачаються Збройним силам України.

СБА «Варта» та «Новатор», бойова броньована машина «Дозор-Б» та бронеавтомобіль Oncilla-М на Національних порівняльних випробуваннях Міноборони. Грудень 2019 року.

Крім того, ця компанія брала участь у створенні ракетного комплексу наземного базування РК-360МЦ «Нептун». Де спільно з ПрАТ «АвтоКрАЗ» працювала над створенням спеціалізованих броньованих машин, що входять до його складу.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...