Хіти тижня. Канцлер хвора? Стан здоров'я Ангели Меркель викликав занепокоєння журналістів

Канцлер Німеччини Ангела Меркель прослухала державний гімн Німеччини, а потім КНР, сидячи на стільці.

Відбулося це під час візиту Меркель до Китаю. Прем'єр Держради КНР Лі Кецян встав, коли заграв китайський гімн, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Захід проходив під час 30-градусної спеки. Журналісти звернули увагу на стан здоров'я канцлера. Вона виглядала цілком бадьорою, але вважала за краще залишатися під час церемонії в сидячому положенні.

Влітку у Меркель трапилося декілька публічних нападів сильного тремтіння. Причиною вона назвала зневоднення. Після інцидентів канцлер почала слухати державний гімн Німеччини, сидячи на стільці.

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...