Хіти тижня. Карма коміка? З Зеленським на виборчій дільниці трапився курйоз (відео)

Володимир Зеленський прибув на дільницю одного з київських районів в супроводі охорони і при зустрічі був оточений журналістами.

Володимир Зеленський. Фото: соцмережі.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський прибув на виборчу дільницю і проголосував, при цьому поява актора викликала жвавий інтерес журналістів, передають Патріоти України.

Зеленський прибув на дільницю одного з київських районів в супроводі охорони і при зустрічі був оточений журналістами. Відповідаючи на питання про те, з ким Зеленський вийде до другого туру голосування, комік заявив, що допускає свою перемогу в першому турі. Зеленський також встиг відзначитися з коментарем з приводу завершення війни з Росією: він вважає, що конфлікт на Донбасі необхідно вирішити демократичним шляхом в рамках мінських угод.

При цьому вже після голосування стався курйозний момент: на виході з дільниці кандидат відповів усього на кілька запитань журналістів і пішов до машини. Представники ЗМІ намагалися ставити питання на ходу, обступивши його щільним кільцем.

Джерело: LIGA.net

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...