Хіти тижня. Карма? Вірменія помилково вдарила ракетою по Росії, від вибуху захиталися будинки (фото)

Вірменія помилково запустила ракету по Дагестану (Росія). Про це повідомляє видання "Будні Кавказу", передають Патріоти України.

ЗМІ повідомило, що в Агульському районі Дагестану, приблизно в десяти кілометрах від села Чираг, впала і вибухнула неопізнана ракета.

Місцеві жителі розповіли журналістам, що від вибухової хвилі захиталися будинки і спрацювала автомобільна сигналізація. За їх словами, біля місця вибуху, поблизу кордону з Дахадаєвсим районом, вони виявили воронку діаметром 15-20 метрів, а також, імовірно, уламки ракети.

На опублікованих кадрах, які нібито з місця потужного вибуху, зображена воронка глибиною приблизно два метри.

Як стверджує ЗМІ, згідно з траєкторії руху ракети, можна зробити висновок, що вона прилетіла із зони збройного конфлікту між Вірменією та Азербайджаном.

За інформацією видання, вірмени цілилися в Мінгячевірське водосховище або в Шекі, але помилилися з координатами і ракета вдарили по Росії.

Відзначимо, що ніякої офіційної інформації, яка б підтверджувала інформацію - поки що не надходило. Наразі відомо, що на місці працюють правоохоронці.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...