Хіти тижня. Карма? З плавучою резиденцією Путіна трапилася НП у морі (фото, відео)

У понеділок, 6 січня, російський ракетний крейсер "Маршал Устінов", який є плавучою резиденцією президента РФ Володимира Путіна, не зміг пришвартуватися до пірсу в Стамбулі. Про це в Facebook повідомив керівник проєкту в Інституті чорноморських стратегічних досліджень, журналіст Андрій Клименко, передають Патріоти України.

За його словами, приблизно о 11.00 за київським часом чотири турецьких буксири марно намагалися допомогти кораблю пришвартуватися біля військового причалу на мисі Сарайбурну, але той не зміг зайти "на почесне місце" і повернувся на стоянку в Мармуровому морі.

Журналіст додав, що 25 грудня "Маршал Устінов" несподівано прибув до окупованого РФ Севастополя і увечері 5 січня став на якір у Мармуровому морі. За даними Клименка, прибуття крейсера в Стамбул "безпосередньо пов'язано з візитом Путіна для зустрічі з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом".

У мережі потролили НП із резиденцією Путіна на воді. "Корито "Маршал Устінов" втратило керування, врізалося в берег, 4 турецьких буксири не змогли пришвартувати. Сміливець Путін побоявся жити в готелі і пригнав у Стамбул крейсер. Як він із 6-ю фсошниками збирався ходити в крихітний гальюн?" – написав блогер Вал Мішель.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...