Хіти тижня. Катам рідного народу не залишитись анонімами: Ролик про те, як штучний інтелект "зриває маски" з ОМОНу Лукашенка, стало хітом мережі (відео)

Силовиків попереджають, що за злочини доведеться рано, чи пізно відповідати, а сусіди незабаром знатимуть, хто бив та знущався над ними та їхніми дітьми. - Тисячі людей навколо матимуть персональний рахунок до кожного з душогубів Лукашенка.

Білоруський художник і розробник ігор Андрій Максимов показав відео, як штучний інтелект (ШІ) встановлює особи карателів на підставі фотографій та "зриває з них маски", зазначають Патріоти України.

Активіст протестного руху продемонстрував інструмент, що дозволяє по очах знайти особисті дані співробітника ОМОН й навіть відновити обличчя на початковому фото у балаклаві.

Цим відео Максимов закликає силовиків відмовитися від виконання наказів з розгону учасників мирної революції. Відео було опубліковано на його Youtube-каналі. На ранок 26 вересня воно зібрало 873 тис. переглядів.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...