Хіти тижня. Каже куму прямо в очі: "Я вважаю, що й Крим - це територія України. Чому ви пожвавішали?" - Медведчук

Що не зробиш заради перемоги на виборах...

Глава політради партії "Опозиційна платформа – За життя" і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук заявив, що окупований РФ Крим – це Україна, зазначають Патріоти України.

Про це проросійський політик сказав в інтерв'ю BBC. "Я вважаю, що й Крим – це територія України. Чому ви пожвавішали? А що, я колись інше казав?" – відповів політик.

На запитання, чи говорить він про це Путіну, Медведчук уточнив: "Ну звичайно, а як же! Ви думаєте, що я дав інтерв'ю, а він не знає, про що я говорю? Зрозуміло, що він не відслідковує мої інтерв'ю, але він же знає мою позицію".

За словами Медведчука, Путін на це йому нічого не відповідає, оскільки кожен із них дотримується власної думки.

"У кожного своя думка. Він же глава держави. Він повинен відстоювати інтереси держави. Він їх і відстоює. А я як політик, як громадянин України представляю українські інтереси, і тому я так вважаю", – сказав Медведчук.

Водночас він виправдовує видачу країною-агресором паспортів жителям окупованого Донбасу.

"Якщо ви мене запитаєте, чому я виправдовую дії Росії, я вам відповім: із 2014 року на території Донецька і Луганська немає системи українських державних органів. За цей час повноліття досягли десятки, якщо не сотні тисяч людей на цих територіях. У них немає взагалі документів, які засвідчують особу. Україна їх не видає. Що ці люди повинні робити?" – підсумував політик.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...