Хіти тижня. Керівництво Ради в паніці: ЗМІ повідомили, чому Разумков терміново здав тест на коронавірус

12 березня інфікований Шахов ручкався з впливовими "слугами" з парламенту, уряду та РНБО

Тиждень тому, 12 березня, у Верховній Раді відбулася перша комплексна нарада з протидії коронавірусу. На ній були присутні спікер парламенту Дмитро Разумков, усі голов, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Главкому».

За даними джерела видання, Шахов був на нараді замість глави групи «Довіра» Олега Кулініча. Як відомо, до участі в нараді були запрошені секретар РНБО, головний санітарний лікар, очільник ДСНС та глава Держприкордонслужби, секретаріат парламенту. На нараді також були присутні керівники усіх фракцій.

«Шахов, у звичному для себе стилі, зі всіма поручкався, декого пообнімав», - повідомило агенству «Главком» джерело у Раді.

Сьогодні стало відомо, що спікер Верховної Ради Дмитро Разумков зробив тест на коронавірус. За поточною інформацією тест виявився негативним.

Як стало відомо 19 березня, дружина нардепа Шахова також захворіла на коронавірус COVID-19.

Джонсон представив конгресменам США окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню

вівторок, 16 квітень 2024, 7:14

Спікер Палати представників США Майк Джонсон у понеділок представив чотири окремі законопроєкти щодо допомоги Україні, Ізраїлю, Тайваню та про пріоритети національної безпеки, повідомляє The Hill. Джонсон оприлюднив свою пропозицію під час закритої кон...

"Термін демобілізація в умовах війни взагалі не застосовується": Веніславський пояснив нюанси нового закону

вівторок, 16 квітень 2024, 6:56

Термін демобілізація під час війни з РФ не є актуальним, натомість може йтися про додаткові підстави для звільнення з військової служби. Тому уряду було доручено розробити і внести на розгляд Верховної Ради відповідний закон, який і буде регулювати пит...