Хіти тижня. "Х*єві російські захисники!": Цимбалюк відповів на "одкровення" окупанта про війну на Донбасі

У журналіста викликало подив невдоволення росіянина тим, що в Україні його судив цивільний суд.

Роман Цимбалюк. Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Цимбалюк жорстко розкритикував російського окупанта Олексія Сєдікова за інтерв'ю, в якому він виправдовує вторгнення на Донбас і вбивство громадян чужої країни. Свою думку Цимбалюк виклав на особистій сторінці у Facebook в емоційному пості, передають Патріоти України.

"Потворне обличчя російських бойовиків. Олексій Сєдіков, військове звання "старший лейтенант", приїхав з Росії "захищати" людей на Донбасі й видає прекрасну фразу: "Будь-яка війна несе з собою втрати мирних громадян. Будь-яка війна". Х*єві російські захисники і визволителі. Звільняють від цивілізації: вивозять заводи і фабрики, затоплюють шахти. На заміну "Слава Росії", комендантська година і підвал", — обурився журналіст.

Також у Цимбалюка викликало подив невдоволення окупанта тим, що в Україні його судив цивільний суд. Сєдіков заявив, що вважає вирок нелегітимним, оскільки військових повинен судити тільки трибунал.

"Не помітив як на Росію-матінку почав "кришити батон". Москва так само вчинила з нашими військовополоненими моряками", — нагадав йому Цимбалюк.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...