Хіти тижня. Х*йло, воно і є Х*йло: Стало відомо, що Путін подарував Папі Римському

Московські зазнайки вирішили, що розмірковування придворного кінематографіста Путіна про порочну природу провідного діяча Відродження має привести Папу в екстаз. За Фрейдом це виправдання власної гріховності Путіна та його вбивць.

Російський лідер Володимир Путін і Папа Римський Франциск в ході зустрічі у Ватикані обмінялися подарунками, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами прес-секретаря президента, Путін подарував Папі Римському ікону із зображенням апостолів Петра і Павла, а також диск з фільмом "Гріх" Андрія Кончаловського про Мікеланджело.

У свою чергу, Папа Римський подарував російському президенту медаль на честь шостого року понтифікату, присвячену 100-ій річниці закінчення Першої світової війни, і офорт (гравюру на металі) з видом на площу Святого Петра роботи Джузеппе Вазі 1774 року.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...