Хіти тижня. "Хлопці, я не починаю спілкування з брехні": Зеленського у Туреччині спіймали пропагандисти Путіна (відео)

Російські пропагандисти зустрілися з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським під час його відпочинку в Туреччині. Відповідний відеозапис зі склеєних фрагментів опублікувала в соцмережах Ольга Скабєєва, повідомляють Патріоти України.

Пропагандисти намагалися обговорити із Зеленським конфлікт на Донбасі, зокрема, Мінські угоди і амністію для терористів.

Однак Зеленський заявив, що вони "погано почали" розмову, оскільки оперують брехливими фактами. Він всіляко уникав спілкування з пропагандистами, додавши, що не хоче з ними обговорювати питання, які стосуються України.

"Хлопці, я не починаю спілкування з брехні. Це поганий початок відносин. Це питання нашої країни. Мене обирав народ України, я буду розмовляти з народом України. Хлопці, не починайте наше спілкування з дуже незрозумілих відносин", - говорив Зеленський.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...