Хіти тижня. Хотів підтримати президента, але щось пішло не так: "Слугу" Гетманцева висміяли через напис на футболці (фото)

Народного депутата від «Слуги народу» Данила Гетманцева висміяли в мережі після сьогоднішнього виступу президента Володимира Зеленського у Верховній Раді. На щорічне послання президента «слуги» вдяглися в однакові футболки з надписом: «За президента. Проти олігархів», інформують Патріоти України.

Розгулюючи колуарами Ради Гетманцев поверх футболки одягнув піджак, який прикрив частину надпису. Оскільки виднілася лише частина надпису, то вийшло: «…Президент Ти олігарх…». Відповідне фото з’явилося на сторінці спільноти «Баба і кіт» у Fаcebook.

Реакція користувачів соцмережі не заставила себе довго чекати: вони кепкували із цього випадку, а також висміювали боротьбу Зеленського із оліхархами.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...