Хіти тижня. Хто був на Донбасі, розуміє, що не Україна дістала по мізках, а Росія, - російський журналіст

В історії з Донбасом Росія здобула 10-ту частку від задуманого, водночас діставши мільярдні втрати, трупи, ганьбу та санкції.

Від війни на Донбасі більше програла Росія, ніж Україна. Таку думку 9 грудня в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Насправді, ті, хто був на Донбасі, розуміють, що зовсім не Україна дістала по мізках, а по мізках дістала Росія, тому що ціною шалених зусиль, втрат мільярдів, трупів, ганьби, чергового пакетика санкцій вдалося здійснити, ну, добре, якщо одну 10-ту від того, що Росія задумувала. І це така чорна діра політичної реальності, до якої потрібно постійно скеровувати потоки доларів, а звідти – гній і ліві стволи, нічого більше", – сказав він.

Публіцист зазначив, що агресія на сході України коштувала Росії "немислимих трилліардів". "Зрозуміло, що коли була недавно спроба вивести їх у люди, тобто вперше показати цих виродків на Радбезі ООН, то змусили, звичайно, мішки із награбованим та обрізи залишити у передпокої, не брати із собою. Просили не плювати насінням. Й однаково проігнорували американці, англійці, німці, французи – і заблокували трансляцію. Тобто зрозуміло, що карта абсолютно бита", – пояснив Невзоров.

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...

Чому Путін намагається захопити невелике місто: У NYT розповіли, яке значення має Часів Яр

неділя, 28 квітень 2024, 17:56

Окупанти практично кинули всі свої сили на захоплення міста, що знаходиться на вершині пагорба, - Часового Яру. У Кремлі не зважають на кількість ліквідованих солдатів і знищену військову техніку. Путін планує захопити місто до того, як на фронт прибуд...