Хіти тижня. "Хто такий Зеленський - не знає ніхто. Навіть він сам. Команда - така собі, єслі чесно", - нардеп Чепінога

Кажуть, Володимир - дуже абмітний і власний чоловік. Не дурень і не паяц. Всю свою "імперію сміху" він створив сам. З нуля.

Віталій Чепінога. Фото: KP.UA.

"Інсайд... Нині, о 15-й годині, 12 хвилин, 21 квітня, враховуючи відомі мені "тайни екзіт-пола", можна стверджувати, що новим президентом України буде обрано Зеленського", - пише нардеп Віталій Чепінога на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ділюся з вами інсайдом, яким зі мною поділилися всякі різні люди також. Не для самозаспокоєння. Але щоб знати...

Кажуть, Володимир - дуже абмітний і власний чоловік. Не дурень і не паяц. Всю свою "імперію сміху" він створив сам. З нуля. За то йому - повага і всілякі ґратуляції.

З'йомки 95-го кварталу відбуваються саме за його вказівками, сценаріями і настановами. Без нього - нічого. Він там - "імператор". До дрібниць.

Саме головне: він хоче бути Українським Президентом! Є в нього така місія і мрія. Це його особистий фетіш і величезна амбіція. Здавати Україну Путіну ніхто не буде. Ні Зеленський,ні Коломойський.

Він реально хоче щось зробити... Якоби... І не узалежнитися від Коломойського, як мінімум, та інших впливових кіл.

Чи вийде щось у нього? - Я не знаю.

Як сказала Юля Мостова, - хто такий Зеленський - не знає ніхто. Навіть він сам...

Команда - така, єслі чесно. За винятком Сергія Лещенка (шучу).

В перші місяці можна триматися на рейтингу Голобородька. Арешти, закон про імпчмент, відкриті списки, розпуск Ради, перевибори, шутки-прибаутки, прямі случайні включення з казнєй... Народ схаває. Але ненадовго...

Далі будуть союзи. Різні. Страшні для молодого президента. Тіпа Юля-Петро-Тягнибок... З осторожною підтримкою Пінчука, Фірташа і Ахметова.

Я людина не вірующа в общим-то... Але в цьому контексті, я сказав би так: вірю в Америку! На все воля Держдепартаменту...

Аби не Кремль... Кремль - то смерть, вбогість, сірість і нікчемність... Не дай Боже! А там далі якось буде точно! )))".

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...